Wonen
in de wijk

Wonen in de wijk

Volwassenen

Soms loopt het leven niet vanzelf, het kan zijn dat je niet helemaal op eigen benen kan staan. Dan is wonen bij Talent iets voor jou. Bij Talent bestaat de mogelijkheid om 24 uur begeleiding en ondersteuning te ontvangen op een van onze locaties in de wijk. Dit kan voor korte of voor lange termijn.

24 uur woonbegeleiding

Op verschillende plekken in Zuid en Midden-Limburg zijn er woonlocaties van Talent te vinden. Wanneer je hier woont gaan we samen met jou en met jouw netwerk aan de slag om woonvaardigheden te ontwikkelen. We maken een plan voor de toekomst, welke stapjes ga je zetten om zo veel mogelijk op eigen benen te staan. We streven naar welbevinden, hoe kunnen we jou ondersteunen om een gelukkig leven te leiden.

Ambulante woonbegeleiding

Daarnaast bieden wij ook ambulante woonbegeleiding op de plek waar jij woont, of helpen we jou om een eigen plek te vinden in de wijk en regio waar jij graag wil wonen. Wij hebben een breed werkgebied in Zuid en Midden-Limburg. Ambulante woonbegeleiding ondersteunt jou enkele tot vele uren per week. Het uitgangspunt is een steuntje in de rug, wat kun je zelf en waar kun je eigen regie voeren?

Wonen bij Talent biedt jou:

Bekijk al het aanbod voor volwassenen en ouderen

Meedoen en aan het werk

Thuiszorg

Waar vind je ons?

Hoofdkantoor Talent

Kampweg 37b
6247 AR Gronsveld