Thuiszorg

Thuiszorg voor ouderen

Volwassenen

Ben je op zoek naar ondersteuning en thuiszorg gefocust op wat jij nog wél kan? Met onze ouderenzorg bieden we oplossingsgerichte zorg en denken we in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Onze thuiszorg

Jouw thuis, de vertrouwde plek waar je al die tijd hebt gewoond, is de plek waar je ook zo lang mogelijk wilt blijven wonen. Door ondersteuning bij de persoonlijke verzorging, zowel hygiënisch als medisch, kunnen we dit samen realiseren. Je kunt bij ons terecht voor langdurige, maar ook kortdurende (thuis)zorg. Wij werken met een klein en hecht team, waardoor je al snel elke medewerker leert kennen en er altijd een vertrouwd gezicht voor je deur staat.

Ambulante begeleiding voor ouderen

Ben je niet op zoek naar verpleging of verzorging, maar wel naar begeleiding, dan kan Talent wellicht iets betekenen. Ook voor onze ouderen bieden wij Ambulante (individuele) Begeleiding. Deze ondersteuning vindt plaats in jouw eigen leefomgeving of indien wenselijk op een andere afgesproken locatie. Samen richten we ons op het bevorderen of stabiliseren van de zelfredzaamheid, maatschappelijke en sociale participatie en persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding is actief en ondernemend van aard, waarbij het ‘samen doen’ centraal staat.

Hulp in huis voor ouderen

Je wilt het liefste zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar een gehele woning of appartement onderhouden is vaak een intensieve taak. Wij ondersteunen je graag bij alle huishoudelijke taken. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning netjes en fris onderhouden blijft. Op een vaste dag en tijdstip zal een medewerker bij jou thuis langskomen. Dit zal telkens dezelfde medewerker zijn, zodat er altijd een vertrouwd gezicht voor de deur staat die weet wat jij prettig vindt bij het uitvoeren van alle huishoudelijke taken.

Bekijk al het aanbod voor volwassenen en ouderen

Meedoen en aan het werk

Wonen in de wijk

Waar vind je ons?

Hoofdkantoor Talent

Kampweg 37b
6247 AR Gronsveld