Werken bij
Talent

Samen maken we Talent

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. In de vorm van diverse functies. De drijvende kracht achter Talent zijn al onze medewerkers en Talenten. Samen maken we Talent tot de organisatie waar wij trots op zijn. Samen creëren wij talent!

Talent dat ben jij, dat zijn wij

Iedereen heeft talent. Talent krijgt pas waarde als je het benut! Soms kan het tegenzitten, door een beperking of een probleem waar je tegenaan loopt in het leven. Door middel van oplossingsgerichte zorg gaat Talent met jou aan de slag om weer te kunnen genieten van jouw dag en om te kunnen groeien en ontwikkelen. Talent begeleidt jou om zelf actief deel te kunnen nemen in jouw eigen omgeving.

We focussen op jouw talenten en leren je om sterk en krachtig te zijn en vertrouwen te hebben in je eigen veerkracht. Ook jij bent nodig in onze samenleving en wij vinden het belangrijk dat je hier op een fijne manier in kunt deelnemen. Samen en niet alleen. Samen met de belangrijke mensen om je heen. Talent ondersteunt, begeleidt en zorgt op verschillende gebieden. Meer lezen? Neem dan een kijkje bij onze verschillende diensten.

De Talentacademie

Iedereen kan leren, iedereen wil leren! Met elkaar en van elkaar leren in goede sfeer. We dagen jou uit om het beste uit zichzelf te halen. Hoe doen we dat? Ieder jaar zijn er scholingen, trainingen en praktijkdagen. Het aanbod wordt met zorg samengesteld door de Talentacademie. Daarnaast is het motto DIY, do it yourself! Welke persoonlijke doelen stel jij jezelf als professional? Het is belangrijk om regie te nemen over je persoonlijke professionele ontplooiing.

Middels een pop geven medewerkers vorm aan hun eigen ontwikkelproces. Ieder jaar brengen we een jaarprogramma uit waar medewerkers zich voor kunnen aanmelden. Ook voor externe partijen heeft onze Talentacademie een aanbod. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Stage & afstuderen bij Talent

Er worden jaarlijks stage- en afstudeer plaatsen aangeboden door Talent aan studenten van zowel MBO als HBO niveau. Wil jij je talenten leren kennen binnen jouw vakgebied? Kom kennismaken met Talent. Talent heeft verschillende mogelijkheden om stage te lopen met onze Talenten:

Wil je meer te weten komen over bovenstaande divisies en regio’s neem een kijkje op onze website.

Talent heeft ook nog andere stage mogelijkheden om kennis te maken met onze organisatie. Waar kun je nog meer stage lopen?

Actuele stagevacatures

Project stages

Talent is een dynamisch bedrijf, we zetten in op een hele actieve begeleiding wijze voor onze Talenten en wij zijn experts op het gebied van “doen”. Bij Talent bestaat de mogelijkheid om tijdens een stage deel te nemen aan een project of een project op te zetten. Dit kan zijn van een opdracht gericht op de doelgroep (micro) tot een afstudeer opdracht. Een project kan een onderdeel zijn van je stage en er bestaat de mogelijkheid om enkel een project stage te doen bij Talent, in afstemming met de opleiding.

Project onderwerpen kunnen nagevraagd worden bij het stagebureau, daarnaast moedigen we aan dat je tijdens je stage, vanuit eigen interesse, een voorstel doet van een project aan je stagebegeleider/ teamleider en het stagebureau. Om het leereffect te vergroten wordt de nadruk van projectstages in de uitvoer en beleving van eigen product gelegd. Waarbij we jullie door jullie “BRIL” willen laten kijken naar onze cliënten; wij noemen ze Talenten.

We dagen je uit om kennis te maken met Talent middels een innovatieve, interactieve, multidisciplinaire, opdracht. Ben jij iemand die minder in problemen denkt maar de focus op oplossingen kan leggen, neem dan contact met het stagebureau.

PLEZIER + PASSIE + CREATIVITEIT + BELEVING = RESULTAAT