Begeleiding
thuis

Begeleiding in huis

Jeugd

Op zoek naar een individueel, actief en persoonlijk ingedeeld begeleidingstraject? Of zitten jouw ouders met opvoedvragen en zijn ze op zoek naar opvoedondersteuning? Dan kun je terecht bij onze ambulante begeleiding aan huis.

Voor wie is onze ambulante begeleiding aan huis?

Wat kunnen wij jou bieden?

Talent biedt ondersteuning en begeleiding bij de ontwikkeling en opvoeding van jouw kind. Onze pedagogische begeleiders gaan samen met jou op zoek naar gepaste oplossingen. Wij bieden begeleiding in de eigen leefomgeving van het kind of op een locatie van Talent. Dit is afhankelijk van zijn of haar doelen en de wensen. Na het intakegesprek zoeken we naar een begeleider die bij jou past. Deze begeleider zal met jouw en je gezin doelen opstellen en bekijken welke vaardigheden je wil leren om deze doelen te bereiken.

Dit alles leggen we vast in een plan van aanpak. We gaan aan de slag om weer op eigen benen te kunnen staan. Samen kijken we wie in jouw netwerk hierbij kan helpen. Denk aan familie, school en andere betrokkenen die helpend kunnen zijn in jouw leven.

Wij werken vanuit een oplossingsgerichte benadering. We richten ons op de aanwezige competenties en talenten van jouw kind en zoeken vervolgens samen naar de best passende oplossingen.

Bekijk al het aanbod voor jeugd

Groepsbegeleiding

Logeren

Wonen - Leefhuis

Wonen - Op jezelf

Waar vind je ons?

Hoofdkantoor Talent

Kampweg 37b
6247 AR Gronsveld