Woonbegeleider B – jeugd/(jong)volwassenen Heuvelland

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Heuvelland zijn we op zoek naar meerdere woonbegeleiders die onze zelf oplossende teams kan komen versterken. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan.

De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket, waarbij je samen met je collega’s verantwoordelijk bent over het zorgproces van de Talenten. Als woonbegeleider creëer je een fijne huiselijke sfeer en bied je begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten bij het behalen van o.a. een gezond dag-en nachtritme, passende dagstructuur, zelfverzorging en gezondheid. Om op deze manier een bijdrage te leveren in de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze talenten. 

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Een natuurlijke manier van contact maken met jongvolwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Minimaal MBO niveau 3 diploma gerelateerde opleiding

 

Wij bieden:

  • 28 – 32 uur
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg 

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202382
Sluitingsdatum: 31 mei ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

header-logeren-min

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?