Psychosociaal behandelaar – Jeugd

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen het gedragskundig team zijn we op zoek naar een psychosociaal behandelaar die ons team komt versterken. Je zet je in voor onze Talenten op de groepsbehandeling en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan en tot ontwikkeling te komen.

Groepsbehandeling is een nieuw zorgproduct binnen Talent. Waarbij er doelmatig gewerkt wordt aan ontwikkeling in groepsverband. Er worden gedragskundige interventies en vak therapeutische interventies ingezet. Daarnaast werken wij systemisch, samen met de psychosociaal behandelaar ben je verantwoordelijk voor de Talenten op de groepsbehandeling.

De functie als psychosociaal behandelaar op de groepsbehandeling bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent en regie neemt over het ontwikkeltraject van de Talenten, je bent gezamenlijk aan het werk met het gedragsdeskundig team. De ontwikkeling van het behandelaanbod binnen Talent is in volle gang en als psychosociaal behandelaar op de groepsbehandeling ben je hier onderdeel van.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie? Dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

❖ Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding

❖ Goed gevoel voor humor, het durven nemen van verantwoordelijkheid

❖ Een natuurlijke manier van contact maken met kinderen en jongeren die een specifieke hulpvraag                 hebben.

❖ Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken

❖ Post-HBO diploma van een gerelateerde opleiding met SKJ registratie

Wij bieden

❖ Een prettige werksfeer en veel autonomie over je eigen werk

❖ Een organisatie met kansen en ontwikkelings- mogelijkheden

❖ scholingsaanbod

❖ Uren 32 uur, wijziging in overleg mogelijk.

❖ Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg salarisschaal 50. Je krijgt per 1 juni 2024 een salarisverhoging      van 2%. Vanaf december 2024 komt daar nog 2% bovenop

❖ Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris

❖ Extra verlof (balansverlof)

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202371
Sluitingsdatum: 30 april ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

 

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?