Het Talent magazine 2022: in een nieuw jasje

Artikel delen:

Voor u ligt het Talent Magazine en wat voor een magazine! Het is de eerste editie in een nieuwe look, een nieuwe huisstijl. Deze past bij de stijl van nu, bij het Talent van nu. We nemen afscheid van oranje, veel oranje! Met een lach en een traan, zo kijken wij naar het oranje.

Wat we behouden is het oplossingsgericht werken. Wij als Talentenraad gaan het komende jaar actief aan de slag om informatie te krijgen over wat de Talenten nu betitelen als oplossingsgerichte zorg, goede zorg. En vanuit dat punt zullen wij onze adviezen uitbrengen aan het management van Talent.

Over de nieuwe look?

“Heel eerlijk, de eerste keer dat we het zagen: Is dit nog Talent? We haalden het er niet direct uit.”

Het nieuwe logo is echt wel positief, het mocht volwassener. Een nieuwe website vinden wij heel belangrijk. Deze moet voldoen aan de nieuwe standaarden. Standaarden in de zorg veranderen en soms moet je opnieuw beginnen. Ook de talenten hebben behoefte aan andere informatie en anno 2022 in een digitale wereld is een goede website toch minimaal nodig.

De kleur paars! Wij kunnen wel wennen aan de kleur paars. Paars heeft een positieve vibe, leuk!

Talent is op veel facetten bezig met vernieuwing, dingen die goed zijn willen we nog mooier maken. We veranderen concepten die beter kunnen, soms zijn we zoekende hoe we de fundamentele bouwstenen kunnen blijven behouden en nog meer leidend kunnen maken. Dat is ons Talent DNA en dat kleuren wij paars. Wij als Talentenraad voelen ons hier onderdeel van, samen bouwen we aan Talent.

Wij als Talentenraad blijven vernieuwen.

We krijgen een nieuwe coach, we werven extra leden en er komt een nieuwe taakverdeling onder de leden. Er komen steeds meer zaken bij, de inhoudelijke zorg, gebouwonderhoud, omgang met elkaar, het talentenplatform en de stem van de talenten. We willen ons gezicht laten zien, we willen echt de vertegenwoordiging van de Talenten zijn.

Met trots leggen wij dit magazine aan u voor! Geniet ervan, neem een kijkje in het nieuwe Talent.

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?