Bakker Dagbesteding Talentino – (jong)volwassenen

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Talentino is een onderdeel van dagbesteding binnen Talent en bereid hoogwaardige culinaire producten. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die streven naar excellentie in alles wat ze doen. Als bakker bij Talentino speel je een cruciale rol in het productieproces van onze culinaire creaties. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig uitvoeren van diverse taken in de bakkerij, waarbij oplossingsgericht denken en handelen centraal staan. Je werkt samen met een team van gepassioneerde collega’s en talenten om onze producten van de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Je werkt in twee diensten. De diensten zijn van 03:30 tot 12:00 en 06:00 tot 14:00. Op zondagen en feestdagen heb je vrij.

Taken die je uitvoert zijn…

❖ Het uitvoeren van diverse productietaken

❖ Het uitvoeren van voorraadbeheer zowel in grondstoffen als producten

❖ Zorgen voor een ordelijke en hygiënische werkomgeving volgende de geldende voorschriften en normen voor voedselveiligheid.

❖ Flexibel reageren op veranderde productie-eisen en proactief problemen oplossen om een soepel voortgang van het werk te waarborgen

❖ Samenwerken met andere afdelingen, collega’s en talenten binnen Talent om de algehele operationele efficiëntie te verbeteren en te waarborgen

 

Beschik jij over…

❖ Een bakkersdiploma

❖ Kennis van HACCP voor bakkerijen

❖ Organisatorische vaardigheden en oog voor detail

❖ Sterke communicatieve vaardigheden en een teamspeler mentaliteit

 

Wij bieden…

❖ Een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende organisatie

❖ Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

❖ Fulltime of parttime functie (uren in overleg)

❖ Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (schaal 35) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202378

Sluitingsdatum: 31 mei ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?