Ambulant begeleider C – jeugd/(jong)volwassenen regio Maastricht

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan de client of liever gezegd het Talent. Oplossingsgerichte ambulante begeleiding focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Als ambulant begeleider bij Talent bezoek en begeleid je de Talenten thuis. Je neemt een coachende rol aan. Je gaat samen met de Talenten en het betrokken netwerk aan de slag met verschillende hulpvragen op verschillende leefgebieden. Je helpt de Talenten om krachtig in het leven te staan. Je werkt met jeugdigen en (jong)volwassenen. Je hebt hierdoor een dag met afwisselende werkzaamheden en elke dag is anders.

Ondanks dat je met name zelfstandig onderweg bent, werk je samen met collega’s en ben je onderdeel van het ambulante regioteam. Met je collega’s uit je team zit je twee keer per maand samen om casuïstiek te bespreken, jullie ervaringen te delen en samen een kop koffie te drinken. 

Taken die je uitvoert zijn…

❖ Het bieden van praktische, actieve en positieve oplossingsgerichte begeleiding, zoals hulp bij het vinden van werk, het regelen van financiële zaken en het opbouwen van een sociaal netwerk

❖ Je bent verantwoordelijk voor het hele zorgproces rondom het Talent. Dit betekent dat je een plan van aanpak opstelt, dit uitvoert, evalueert en indien nodig bijstellen

❖ Het samenwerken met andere zorgprofessionals en externe instanties om de beste zorg voor het talent te garanderen

Beschik jij over…

❖ Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding

❖ Goed gevoel voor humor, het durven nemen van verantwoordelijkheid

❖ Een natuurlijke manier van contact maken met jeugdigen en (jong)volwassenen die een specifieke hulpvraag hebben op het gebied van zelfstandigheid

❖ Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken

❖ afgeronde HBO-opleiding zorg gerelateerd (Social Work/Pedagogiek) of MBO 4 aanvullend met EVC.

❖ In bezit van SKJ registratie of bereidheid zich te registreren

❖ In het bezit van rijbewijs B en beschikking over eigen vervoer.

 

Wij bieden…

❖ Een prettige werksfeer

❖ Een organisatie met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden

❖ Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie

❖ 32 – 36 uur

❖ Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202377

Sluitingsdatum: 31 mei ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?