Verzorgende IG – Ouderenzorg

Vacature delen:

Talent biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving. Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is.

Talent biedt zorg aan mensen die zorg nodig hebben in verschillende regio’s in Zuid-Limburg.

Binnen Ouderenzorg zijn we op zoek naar een verzorgende IG die ons team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze cliënten en
helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. Ouderenzorg is regionaal ingericht.  De functie bestaat uit  een uitdagend en afwisselend takenpakket. Als verzorgende IG bied je verzorging, verpleging en ondersteuning aan onze cliënten. Je hebt een signalerende functie en helpt hen bij hun hulpvragen, zodat zij zo lang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving, kunnen verblijven.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie? Dan zoeken wij jou!

Beschik jij over…

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Minimaal MBO diploma gerelateerde opleiding
  • Een rijbewijs

Wij bieden…

  • Een prettige werksfeer
  • Een organisatie met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO VVT – schaal 35

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202373
Sluitingsdatum: 31 juli ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?