Woonbegeleider C – (jong)volwassenen regio Horn

Vacature delen:

Talent biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving. Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is.

Talent biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg.

Ben jij een enthousiaste en betrokken woonbegeleider met ervaring in het begeleiden van de WLZ-doelgroep? Heb je een passie voor het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor zelfstandig wonende cliënten? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als woonbegeleider C ben je verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding aan Talenten die zelfstandig wonen in gloednieuwe studio’s. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van deze Talenten met een WLZ indicatie bij het behouden en vergroten van hun zelfredzaamheid en kwaliteit van leven.

De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket, waarbij je samen met je collega’s verantwoordelijk bent over het zorgproces van de Talenten. Als woonbegeleider creëer je een fijne huiselijke sfeer en bied je begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten bij het behalen van o.a. een gezond dag- en nachtritme, passende dagstructuur, zelfverzorging en gezondheid. Om op deze manier een bijdrage te leveren in de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze talenten.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie? Contacteer ons dan!  

Beschik jij over…

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Een natuurlijke manier van contact maken met jongvolwassenen die een specifieke hulpvraag hebben op het gebied van zelfstandigheid
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Minimaal MBO niveau 4 diploma gerelateerde opleiding met ervaring in de WLZ doelgroep

Wij bieden…

  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 45

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202370
Sluitingsdatum: 30 april ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

 

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?