Vacature Woonbegeleider A Terhorst

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Heuvelland zijn we op zoek naar een woonbegeleider A die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. Woonbegeleiding jong volwassenen is regionaal ingericht. De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket. Als woonbegeleider biedt je begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten in groepsverband. Door middel van het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten werken we aan de hulpvragen en doelen om op deze manier een bijdrage te leveren in hun ontwikkeling en zelfstandigheid.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Minimaal MBO diploma gerelateerde opleiding
  • Een rijbewijs

 

Werken met Talent

  • Uren in overleg 20 – 24 uur
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 25

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202304
Sluitingsdatum: 31 jan. ‘23

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?