Weekendhulp Talentino de Greune Luiper

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Maastricht zijn we op zoek naar een medewerker die ons zelf oplossende team binnen Talentino de Greune Luiper  kan komen versterken als weekendhulp. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan in combinatie met Horeca. 

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Beschikbaarheid in het weekend 
  • Minimaal 15 jaar oud
 

Wij bieden

  • uren in overleg
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar peno@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202330

Sluitingsdatum: 31 mei ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?