Vacature Verzorgende IG Maastricht / Heuvelland

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen Ouderenzorg zijn we op zoek naar een verzorgende IG die ons team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze cliënten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. Ouderenzorg is regionaal ingericht. De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket. Als verzorgende IG bied je verzorging, verpleging en ondersteuning aan onze cliënten. Je hebt een signalerende functie en helpt hen bij hun hulpvragen, zodat zij zo lang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving, kunnen verblijven.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Minimaal MBO diploma gerelateerde opleiding
  • Een rijbewijs

Wij bieden:

  • Functie voor 20 – 28 uur per week
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO VVT – schaal 35

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202305
Sluitingsdatum: 31 december ’23

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?