Vacature Groepsbegeleider B regio Parkstad

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving. 

Binnen de regio Parkstad  zijn we op zoek naar een groepsbegeleider  B die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan.

Groepsbegeleiding Jeugd is regionaal ingericht. De functie bestaat uit  een uitdagend en afwisselend takenpakket. Als groepsbegeleider biedt je begeleiding en ondersteuning aan onze talenten in groepsverband. Door middel van het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten werken we aan de hulpvragen en doelen om op deze manier een bijdrage te leveren in hun ontwikkeling en zelfstandigheid. 

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Een natuurlijke manier van contact maken met jongvolwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken.
  • Minimaal MBO niveau 4 diploma gerelateerde opleiding

Wij bieden:

  • Minimaal 20 uur per week
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 35

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202346
Sluitingsdatum: 30 september’23

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?