Vacature C-begeleider Dagbesteding Plus Volwassenen Heuvelland

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Heuvelland zijn we op zoek naar een C-begeleider die ons zelf oplossende team in Sint Geertruid kan komen versterken. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan.

De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend
takenpakket waarbij je verantwoordelijk bent en regie neemt over het
zorgproces van de Talenten, je bent een sparringpartner voor de teammanager en
daarbij neem je een coachende rol aan in de samenwerking met je collega’s.
Als Coördinator dagbesteding ben je verantwoordelijk voor het bieden van passende dagbesteding aan onze Talenten. Je gaat actief op zoek naar mogelijkheden om de unieke talenten te stimuleren en te ontwikkelen. Hierbij staat het creëren van programma’s met een actieve activiteit centraal. Het regelmatig evalueren van de geboden dagbesteding en waar nodig bijsturen om de kwaliteit te waarborgen en verbeteren.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding

Goed gevoel voor humor, het durven nemen van verantwoordelijkheid

Een natuurlijke manier van contact maken met (jong) volwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid

Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken

Minimaal MBO niveau 4 diploma gerelateerde opleiding

Wij bieden

❖ Een prettige werksfeer

❖  Een organisatie met kansen en ontwikkelings- mogelijkheden

❖ Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie

❖ 24 uur

❖ Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg  – schaal 45

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202369
Sluitingsdatum: 31 maart  ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

 

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?