Vacature Ambulant begeleider C regio Parkstad

Vacature delen:

TALENT biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving.
Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is.


Binnen de regio Parkstad zijn we op zoek naar een ambulant begeleider C die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan.

Je bent iemand die van aanpakken weet en die vanuit de oplossingsgerichte methodiek zich focust op de talenten, kansen en mogelijkheden van jeugdigen en hun gezinnen. Je hebt oog voor eigen regie en bevorderen van de zelfredzaamheid. Je bent iemand die zich comfortabel voelt om zelfstandig onderweg te zijn en weet ook je team op te zoeken wanneer dit nodig is om expertise te delen. En natuurlijk ook om succeservaringen te delen en omdat je graag onderdeel bent van het team! 


Bij TALENT krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van kwalitatief goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

❖ Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding

❖ Goed gevoel voor humor, het durven nemen van verantwoordelijkheid

❖ Een natuurlijke manier van contact maken met (jong) volwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid

❖ Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken

❖ HBO gerelateerde opleiding 

Wij bieden

❖Een prettige werksfeer

❖Een organisatie met kansen en ontwikkelings- mogelijkheden

❖Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie

❖ Minimaal 28 uur contract mogelijk

❖Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 45

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202357
Sluitingsdatum: 31 december ’23

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?