Vacature Beleidsondersteuner

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen Talent zijn we op zoek naar een beleidsondersteuner die ons kan komen versterken. Je zet je in voor de organisatie, de medewerkers en onze Talenten. Je houdt hierbij rekening met de oplossingsgerichte en uitvoerende missie en visie van TALENT waarbij zorg van hoogwaardige kwaliteit altijd op de eerste plaats staat. 

Als beleidsondersteuner ben je ondersteunend aan de afdeling beleid en help je mee in het ontwikkelen, implementeren, evalueren en opstellen van het beleid  op een of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeven van TALENT. Dit alles binnen de organisatorische richtlijnen, procedures en regelingen, zodanig dat een zowel inhoudelijk als procesmatige juiste en efficiënte beleidsformulering en – realisatie door bestuurlijke eindverantwoordelijkheden mogelijk wordt. Je bent de verbinder tussen beleid en praktijk, waarbij je de vertaling van beleid naar praktijk maakt en de ervaringen uit de praktijk weer gebruikt voor beleidsvorming.  

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over: 

 • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
 • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
 • Een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht.
 • Creativiteit, flexibiliteit en organisatiesensitiviteit.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Nauwkeurige werkhouding en je bent integer
 • HBO werk- en denkniveau

 

Wij bieden: 

 • 8 uur per week
 • Een prettige werksfeer
 • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 45

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202322
Sluitingsdatum: 1 april  ‘23

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?