Begeleider B dagbesteding – (jong)volwassenen Talentino de Greune Luiper Maastricht

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen onze arbeidsmatige dagbesteding Talentino de Greune Luiper in Maastricht, onderdeel van de zorgorganisatie Talent, zijn wij op zoek naar een gastvrije begeleider met affiniteit voor horeca om ons team te versterken.

Talentino maakt met liefde ambachtelijke streekproducten zoals broden, vlaaien, gebakswaren en smaakvolle soepen en ragouts voor de maatschappij van nu. Dit doen we allemaal samen met onze Talenten. We geloven namelijk dat iedereen een steentje kan bijdragen aan dit proces. Bij Talentino de Greune Luiper serveren onze Talenten deze lekkere vlaaien, gebakswaren en gerechten en adviseren ze onze klanten in de bakkerswinkel.

Als begeleider speel je een sleutelrol in het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving waarin de Talenten zich kunnen ontwikkelen binnen onze arbeidsmatige dagbesteding. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in het leven te staan. De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket waarbij je verantwoordelijk bent en regie neemt over het zorgproces van de Talenten. Tevens ben je samen met je team verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagdagelijkse werkzaamheden binnen ons verkooppunt en horecagelegenheid.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg en aan een gastvrije beleving van de klanten die ons verkooppunt en horecagelegenheid bezoeken. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie? Dan zoeken wij jou!

Beschik jij over…

❖ Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding

❖ affiniteit en/ of ervaring in de horeca

❖ Een natuurlijke manier van contact maken met (jong) volwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid

❖ Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken

❖ Minimaal MBO niveau 4 diploma gerelateerde opleiding

 

Wij bieden…

❖ Een prettige werksfeer

❖ Een organisatie met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden

❖ Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie

❖ 32 uur (Verschillende contracturen mogelijk)

❖ Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202374

Sluitingsdatum: 30 april ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?