Administratief medewerker

Vacature delen:

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Zoek jij naast je studie of parttime baan, nog een baan voor een aantal uren in de week, ben je flexibel en vind je het leuk om in een team te werken? Dan ben je bij de Talentenadministratie van TALENT aan het goede adres! Als oproeper Talentenadministratie binnen Talent draag je zorg voor de administratieve ondersteuning van de Talentenadministratie.

Talent biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg. Vind je het leuk om in een team te werken? Dan ben je bij de Talentenadministratie van Talent aan het goede adres! Samen met je collega’s van de Talentenadministratie draag je zorg voor het administratief ondersteunen op het gebied van dossiervorming, administratieve verwerking van de zorgproductie en overige administratieve taken welke voortvloeien uit de wettelijke verplichtingen die in de zorg gelden.

Taken die je uitvoert zijn…

❖ Verwerken van zorgadministratie

❖ Overige diverse administratieve werkzaamheden

❖ Correct afhandelen van inkomend telefoon -en e-mailverkeer

❖ Planning van het vervoer van de talenten onder beheer houden

 

Wij bieden…

❖ Een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende organisatie

❖ Een salaris conform schaal 35 CAO Gehandicaptenzorg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Beschik jij over…

❖ Beschikbaar voor een aantal uren per week, maar minimaal 6 uur op zaterdag (overige uren in overleg)

❖ Veel en flexibel inzetbaar in reguliere vakanties

 

Interesse?

Solliciteer nu, mail ons je CV en motivatie naar sollicitatie@talentonline.nl. Gebruik onderstaand vacaturenummer als referentie.

Vacaturenummer: 202381
Sluitingsdatum: 31 mei ’24

Meer info?

Wil je meer info over de diverse vacatures? Bel 043- 4083063.

Herken je je niet in alle functie-eisen en denk je wel dat deze functie écht iets voor jou is? Neem dan ook gerust contact op! Wij staan open voor jou verhaal!

Benieuwd naar wat Talent voor jou kan betekenen?